feesten in Thailand
Hee iedereen,
Opnieuw een berichtje vanuit het heerlijkemaar nu o zo vermoeiende Koh Phangan. Ik heb werkelijk 9 dagen achter elkaar gefeest en ik ben KAPOT! Het was geweldig, maar ik ben ook echt toe aan iets nieuws. Ik ben onder andere naar een paar poolparties geweest die bij mijn bungalowcomplex werden gegeven (Coral bungalows), ik heb vele avonden op het strand gedanst en ik ben naar the Jungle experience geweest (feest midden in de jungle) en natuurlijk de enige echte wereldberoemde FULLMOON party!!! Jaja en nu ben ik helemaal gaar van het feesten. Ik kan geen alcohol of iets in die trend meer zien. Ik moet zeggen the jungle experience en de fullmoon waren echt de hoogtepunten. The jungle omdat het midden in de jungle was en er te chille muziek werd gedraaid en iedereen onder de neon-paint zat. Een beetje jammer dat ik harstikke ziek ben geworden daar doordat ik met mn domme kop uit allemaal buckets (emmertjes met alcohol, vodka/fanta dat soort spul)had gedronken en ineens sloeg het op me in en kon ik bijna niets meer zien. Dus ik heb maar 3 uurtjes gefeest en toen ben ik afgevoerd in een taxi haha. Op de fullmoon heb ik het wat rustiger aangedaan en heb ik het zo leuk gehad! Vooral omdat ik gewoon lekker zelf ging dansen, ik had zoveel energie ik was net een stuiterbal. Ik had zo geen zin in jongens die steeds om je heen gaan staan ik wilde lekker genieten en samen met een paar meiden hebben we tot en met de zonsopgang gedanst, heeeerlijk! Het is wel een hele happening hoor, 30000 mensen op 1 strand. Na een tijdje zag je mensen passed-out op de grond liggen of mensen die agressief werden, gelukkig heb ik nergens last van gehad. Ik nam dan ook helemaal niks mee dat gestolen kon worden dus ik heb zelf geen foto's van de fullmoon, maar wel van de pre-party. We hebben bij coral bungalows ons allemaal lopen schminken met neon-paint, zooo leuk om weer eens helemaal uit te pakken haha. Pff het was echt heel leuk om eens alleen maar te feesten, maar ik heb er nu wel echt genoeg van. Het is ook wel een beetje leeg. Zoveel mensen zijn steeds dronken en iedereen wil je alleen maar regelen... Van echte gesprekken uit interesse moet je niet uitgaan. Een paar Fransen jongens hadden 4 dagen niet geslapen, die begonnen 's ochtends alweer met buckets en sigaretten echt..? Haha, mooie tijden hier en een hele leuke groep.
Nu ga ik zelf weer verder reizen naar Ko Phi Phi het eiland waar The beach is opgenomen. Ik hoop dat het weer meewerkt, want de laatste dagen is er veel regen. Ik moet weer bijkomen en ik heb behoefte om weer culturele dingen te zien, want de eilanden is echt bijna alleen maar party party party en scootertjes huren waar ik vervolgens mee crash.. haha gelukkig geen schade!
Nu heb ikeen boekje gekocht over buddhisme en vind het erg interessant, ik ga proberen om eens zo te leven ( heb er al wel moeite mee, want ik mag geen stomme muggen meer doodslaan).
Nog een paar daagjes Thailand (in juli kom ik weer terug naar Thailand)en dan ga ik zondagochtend alweer naar Indonesie, te beginnen met Bali! Daar zie ik na een week mijn lieve mama, want zij komt mij voor een weekje opzoeken, erg gezellig!
Ik heb zin om weer een nieuw stukje Azie te ontdekken!
xx
Roos
Klinkt allemaal erg gaaf Roos! Je moet inderdaad wel helemaal kapot zijn na 9 dagen keihard partyen!
De foto's op facebook zagen er ook erg leuk uit. Wat gaaf die neon-paint, had je ook erg mooi gedaan.
Succes met leven als een Buddhist! Ik was er niet zo goed in en heb het dan ook erg snel opgegeven.
Heb je al geprobeerd te mediteren? Haha!
Heel veel liefs!
Leuke verhalen en dan 9 dagen alleen maar feesten.
Heb echt medelijden met je ha ha maar niet echt hoor.
leuk dat je moeder naar Bali komt.
Misschien kunnen jullie ook daar samen feesten.
Succes met het mediteren.
Leuk om te horen en dat je het zo naar je zin hebt! Geniet nu het nog kan, van de warmte, hitte, vochtigheid en sterkte met geen muggen doodslaan! (heb er net eentje doodgeslagen, dat gezoem was niet te harden ;)) Ennnn heel veel plezier met je moeder. Ga je dan weer naar de fullmoon party ? Grapje. Geniet en have fun! Benieuwd naar je volgende verhaal !
Liefs!
En groetjes van de fam. Riemens!
Ik bedoelde te zeggen: Geniet heel veel en zo, want hier regent het.
Dag lieverd,
Wat een belevenissen. En dan nu Bali. Ik ben er net als Lourens net geweest. Heerlijk. Daar zijn de hindoes ruim vertegenwoordigd. Heel lief aardig volk. Ga Anneke wat tips ed. meegeven. Jullie gaan het samen fantastisch hebben!! Zie nu al uit naar je volgende verhaal. Zoen van Anna
Lieve Roos, ik heb het met je te doen.................9 dagen feesten.........'t is me toch wat:)
Nog even en dan is Anneke bij je.............jullie zullen het vast heel fijn samen hebben. Geniet ervan!
kus van Corrine.